Singlereizen: alleen maar toch met een groep

Ben je single maar wil je toch graag op vakantie? Dan kun je eens kijken naar een singlereis. Een singlereis is bedoeld voor singles die niet graag alleen op vakantie gaan. Je reist met een groep onbekende singles zodat je samen meer gezelligheid hebt. Het is immers veel leuker om met een groep op vakantie te gaan dan alleen. Het draait niet om het daten van andere singles. Je kunt op deze manier de reisbelevenissen delen met de andere singles maar je kunt je ook terugtrekken wanneer jij dat wilt. Als je geen zin hebt om een dag uit te trekken voor de activiteit dan hoef je niet mee. Je kun gerust een dagje aan het strand liggen of shoppen in het centrum. Niets moet, alles mag!

Wie mogen deelnemen?
Het is op elke volwassen leeftijd mogelijk om deel te nemen aan een singlereis. Voorwaarde is wel dat je een normale gezondheid en conditie hebt. De leeftijdsgroep waarin de meeste singles vallen is de leeftijdsgroep tussen 30 en 55 jaar. Een singlereis is geen datingreis of op welke manier dan ook gerelateerd aan daten (daar is Tinder voor). Het is er niet voor bedoeld om singles met elkaar te koppelen voor een relatie. Het gaat om de gezamenlijke belevenis waarin plezier en gezelligheid voorop staan.

Wat is inbegrepen?
Een singlereis bestaat normaal gesproken uit de reis en het verblijf maar gezamenlijke activiteiten zijn ook inbegrepen. Het is meestal ook mogelijk om ter plekke nog aan activiteiten deel te nemen. Dit is echter vaak niet verplicht. Het is hiernaast mogelijk dat er vanuit de groep de vraag komt voor meer gezamenlijke activiteiten zoals een diner of andere activiteiten. Deze kosten zijn niet inbegrepen. Andere kosten zoals entrees zijn doorgaans inbegrepen bij de singlereis.