Last minute vakantie naar Praag

Praag is een geweldige plek om op vakantie te gaan, het wordt niet voor niets ‘De Gouden Stad’ genoemd. Praag is onderverdeeld in vier wijken welke aan de oever van de Moldau zijn gelegen. De wijken Mala Strana en Hradcany liggen aan de ene kant en Stare Mesto en Nove Mesto aan de andere kant. Als u nu een last minute vakantie boekt, kunt u binnenkort genieten van de prachtige stad Praag met haar schitterende architectuur.

Cultuur in Praag

Praag heeft veel te bieden op het gebied van musea, theater en muziek. Het is aan te raden om tijdens uw last minute vakantie de Praagse Burcht te bezoeken, deze is de grootste ter wereld. Maar er zijn ook vele andere bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn. Het is erg interessant en indrukwekkend om de Joodse wijk te bezoeken, u kunt hier naar het Joodse Museum of één van de synagogen bekijken. Het is ook aan te raden gedurende uw verblijf de Petřín toren en de Astronomische klok te bezichtigen. De paleizen en de Karelsbrug zijn ook een waar kunstwerk en zeker de moeite waard om te aanschouwen. Als u flexibel bent in uw reisdatum dan is een last minute vakantie ideaal voor u. Door een last minute te boeken bespaart u niet alleen kosten, maar weet u ook beter waar u aan toe bent qua weer.

Uitgaan en winkelen in Praag

Praag is een wereldstad waar u heel goed kunt winkelen en uitgaan en welke ideaal is voor een last minute vakantie. In de straten van Praag vindt u vele winkels die zeker een bezoek waard zijn, de meeste winkels zijn te vinden rondom het Wenceslasplein. Om uw vakantie compleet te maken moet u één van de kristalwinkels bezocht hebben. Tijdens een drukke dag kunt u heerlijk tot rust komen met een lekker koffie in één van de vele koffiehuizen. Over heel Praag zijn wel meer dan 1200 restaurants, er is dus voor ieder wat wils. In de avond kunt u vele bars, discotheken, casino’s en cafés bezoeken, maar u kunt gedurende uw vakantie ook een bezoek brengen aan verschillende opera’s en theatervoorstellingen. Praag heeft een bruisend nachtleven, de discotheek MCM Discoteca Kaleidoskop heeft zelfs 6 verdiepingen en op elke verdieping is andere muziek.
Het voordeel van een last minute vakantie is dat u in deze prachtige stad kunt verblijven tegen een scherpe prijs. Kijk voor een last minute vakantie naar Praag op Vakantiehuis.eu!