Last minute naar de zon? Hier moet je zijn!

Ook al staan de feestdagen voor de deur, het kan zomaar zijn dat je een enorme behoefte hebt aan een vakantie naar de zon. In de zomervakantie kun je op heel veel plekken terecht voor een fijne zonvakantie, maar in de wintermaanden is dat wat lastiger. Lastig, maar niet onmogelijk. Wij zetten graag een aantal bestemmingen op een rij waar je ook in de wintermaanden kunt genieten van een heerlijk zonnetje.

Canarische eilanden

De Canarische eilanden horen bij Spanje, maar liggen relatief ver van het vasteland van Spanje vandaan. Ten westen van Marokko vind je deze heerlijke eilandengroep, waar het twaalf maanden per jaar lekker weer is. Veel vakantiegangers kiezen er dan ook voor om in de wintermaanden heerlijk te overwinteren op een van deze eilanden. De eilanden Gran Canaria en Tenerife zijn erg populair, maar ook de andere eilanden mogen er wezen. Zo is rondtrekken op Lanzarote ook heerlijk in de wintermaanden, of een Fly drive vakantie naar Fuerteventura.

Dubai

Een plek waar het in de wintermaanden ook goed vertoeven is, is Dubai. Deze plek ligt in het Midden-Oosten en is onderdeel van de Verenigde Arabische Emiraten. In de zomer kan de temperatuur hier oplopen tot veertig graden, waardoor de wintermaanden zelfs prettiger zijn dan de zomermaanden. In de maanden november tot en met februari is de gemiddelde temperatuur hier 25 graden. Ideaal voor een last minute vakantie naar de zon!

Curacao

Het mooie eiland Curacao is een eiland vol met Nederlandse invloeden. Het eiland ligt aan de bovenzijde van Zuid-Amerika en is een heerlijke vakantiebestemming. Ook in de maanden dat het hier winter is, is het daar heerlijk weer. Een leuke manier om CuraƧao en de andere ABC eilanden te ontdekken, is om een rondreis op deze eilanden te maken. Zo kom je op een hele leuke manier in aanraking met de leukste plekjes van deze eilanden.