Last minute een hotel in Mons?

Bij last minute vakanties denken we vaak direct aan een reis naar een ver land. Met het vliegtuig naar een ander werelddeel en even weg van alle zorgen thuis. Echter, is het ook mogelijk om last minute een hotel te boeken dat niet honderden kilometers hier vandaan is! Wat dacht je van een last minuten hotel in Mons? Misschien ken je de stad beter als ‘Bergen’, één van de bekendste steden in Wallonië, Franstalig België. Als je van cultuur houdt, is het zeker de moeite waard om een trip naar Mons te overwegen. In 2015 is de stad namelijk verkozen tot cultuurhoofdstad van Europa!

Cultuurhoofdstad van Europa: Mons

Mons was afgelopen jaar dé stad vol culturele en artistieke evenementen, openingen van nieuwe musea en grootse projecten voor jou en met iedereen! Op 12 december vonden de slotfeesten plaats. Dit was een zeer groot succes! Mons is op de Europese kaart gezet en daarmee is de populariteit in hotel boekingen ook toegenomen. Er zijn steeds meer Nederlanders die besluiten om last minute een hotel te boeken bij onze Zuiderburen. Wil je toch naar het buitenland, maar niet te ver? Dan zit je binnen 2 uur vanaf de grens in dé cultuurstad van Europa! Er zijn dan ook veel hotel in mons te vinden.

Van der Valk hotel in Mons

Last minute even naar het buitenland, maar toch een beetje Nederland meenemen? Dat kan! In België zijn er namelijk ook verschillende Van der Valk hotels. De bekendste hotelketen van Nederland heeft een vestiging in onder andere Antwerpen en Gent, maar kent sinds kort ook een locatie in Mons. Ben je dus op zoek naar een leuke last minute hotelboeking in dé cultuurstad van Europa, kies dan voor Mons! Het Van der Valk hotel biedt onder andere gratis Fitness & Wellness, diverse restaurants en loungebars.