Een last minute naar CenterParcs

Ieder jaar gaan weer vele gezinnen hun vakantie vieren in een park van Centerparcs. Deze parken zijn geschikt voor ieder lid van het gezin, hoe oud of jong dan ook. Alle parken zijn voorzien van leuke accommodaties en ook ieder park organiseert leuke activiteiten. Deze parken richten zich voornamelijk op gezinsvakanties. Om deze reden hebben zijn ook een leuke familiekorting en andere kortingen in het leven geroepen.

Een last minute bij CenterParcs

Het maakt niet uit of u in het hoogseizoen of in het laagseizoen een vakantie bij CenterParcs boekt, er bestaat altijd de mogelijkheid om een last minute te nemen. Op de website is hier voor een speciale pagina zodat je gemakkelijk kunt zien wat de mogelijkheden zijn.

Gezin en familie korting

U kunt in aanmerking komen voor deze gezinskorting als u twee maanden voor het bezoeken van het park een accommodatie reserveert en uw kinderen jonger zijn dan 13 jaar. U krijgt dan maar liefst 20% korting.Vanaf nu is het ook interessant om opa en oma mee te nemen op vakantie. Ook voor deze personen kunt u namelijk 20% korting krijgen als zij ouders zijn dan 55 en twee maanden van tevoren de vakantie boekt.Op deze manier wordt het nu alleen maar leuker om met de gehele familie huisjes te boeken op één van de vakantieparken van Centerparcs.

Kortingscode CenterParcs

Ook voor mensen die geen kinderen hebben die jonger zijn dan 13 of mensen die niet ouder zijn dan 55plus is er een leuke korting te krijgen,dit is de CenterParcs kortingscode. Er is namelijk altijd een kortingscode beschikbaar waar je minimaal 25 euro korting mee krijgt door het gebruik van een simpele code. Deze is ook op de website van CenterParcs te vinden.

Kortom, Centerparcs biedt velen interessante kortingen aan voor gezinnen. Op deze manier wordt het bezoeken van een park van Centerparcs ook financieel een heel stuk aantrekkelijker.