Dubai is een geschikte plek voor jouw volgende stedentrip

Kun jij niet wachten om weer heerlijk op vakantie te gaan, dan is een stedentrip een prima manier om die tijd te overbruggen. Liefhebbers van stedentrips hebben binnen Europa voldoende te kiezen. Toch zijn er ook buiten Europa leuke bestemmingen te vinden voor een stedentrip. Dubai is een van die bestemmingen. Dubai is onderdeel van de Verenigde Arabische Emiraten en is de afgelopen jaren enorm aan populariteit aan het winnen. Is het een geschikte bestemming voor een stedentrip? Wij vinden van wel!

Prachtige bezienswaardigheden

Dubai is een stad waar vrijwel alles mooi, luxe en modern is. De stad heeft de afgelopen jaren enorm geïnvesteerd in verschillende projecten in de stad, waardoor het erg aantrekkelijk is om deze te bezoeken. De stad heeft een aantal prachtige bezienswaardigheden die je niet mag missen. Zo is er het hoogste gebouw van de wereld, de Burj Khalifa, van waar je een heerlijk uitzicht hebt over de hele stad. Daarnaast is het enige 8 sterren hotel ter wereld, genaamd Burj Al Arab, te vinden in Dubai. Je zult hier je ogen uitkijken.

Veel te beleven

Bovendien is Dubai een stad waar veel te beleven is. Zo vind je hier verschillende waterparken waar je heerlijk kunt genieten van een dag vol plezier in het water. Zo is waterpark Aquaventure een van de meest indrukwekkende waterparken ter wereld. Daarnaast ligt Dubai tegen de woestijn aan, waar je zeer avontuurlijke safari’s kunt bijwonen.

Dubai is een plek die je niet snel vergeten. Een bestemming die goed te bereiken is, waar voldoende keuze is aan accommodaties voor elk budget en je hoeft geen visum aan te vragen. Dus ben jij nog op zoek naar een leuke bestemming voor jouw volgende trip? Ga dan zeker eens kijken bij de mogelijkheden in Dubai. Dubai ligt op ruim zes uur vliegen van Nederland. Een aardig stukje vliegen, maar je krijgt er wel een prachtig resultaat voor terug.